Talkoot 22.8.2020

Keijo Pätsi, · Kategoriat: Yleinen

Kuvia lauantain talkoista

Kiitos kaikille tänään mukana olleille, meitä oli kaikkinensa 19 AOE jäsentä hommissa. Pätsit Keijo ja Santeri olivat siis jo ennakkoon tehneet menojen takia talkoot “sisään”.

Töitä tehtiin talon sisällä ja pihalla. Sisähommia jäi vielä tehtäväksi saunan eteisen siivous ja saunan pesu. Ikkunanpesu urakkahan on jo varattu nuoremman naissukupolven edustajille heidän toivomuksestaan. Ulkohommiksi jäi tänään kaadettujen puiden halkominen, Ville Väärälä menee sunnuntaina klo 10 niitä sinne halkomaan ja kasaamaan. Siihen hommaan saa osallistua jos on mahdollista. Lisäksi piha-aluetta voi siistiä heinistä trimmerillä.

Kodan portaat voi öljytä, 3l ruskea puuöljy + sivellin pitäisi hakea (Lakkapäällä ei ollut) ja pyytää kuittia vastaan rahat rahastonhoitaja Eineltä. Lahtivajan siivouksen hoitaa hirviporukka, Jouko K taisi puhua että maanantain hirvikokouksen jälkeen tämä toteutuisi.