Pihatalkoot 22.5.2024

Keijo Pätsi, · Kategoriat: Yleinen

Seuran kesäkausi avataan aina talkoilemalla piha-alue siistiin kuntoon, ja valmiiksi kesän rientoja varten. Tänä vuonna talkoissa oli ilahduttavan runsas osanotto, 15 innokasta!

Tilastollisesti katsoen taitaa siltikin olla vain noin 5% seuran jäsenistön määrästä, eli lisää aktiivisuutta tarvitaan!

Tulevana sunnuntaina on talkoiltava Harrivaaran ammuntapaikka kuntoon koska seuraavana keskiviikkona 29.5.2024 klo 18 on perinteisen hirvenjuoksun ja – kävelyn Kesäcup – Kilpailujen avaus!

Sunnuntaina on hyvä tilaisuus uusilla ja vanhemmillakin jäsenillä aktivoitua oman seuran toiminnan tukemiseksi ja kehittämiseksi osallistumalla talkoisiin kuten jäsenhakemuksessaan on tullut luvanneeksi! Samalla pääsee tutustumaan ammuntapaikkaan, jos ei ole aiemmin tullut tutuksi!

Keskiviikkoisin on myös helppo tutustua porukkaan ja hirviurheilun liikuntalajeihin ja miksei vaikkapa osallistua kilpailuihin, seuran jäsenelle osallistuminen on ilmaista ja hirvikävely on mainio matalan kynnyksen laji osallistua kaikille metsästystä harrastaville.

Huom! Jos haluat lisää tietoa tai ilmoittautua mukaan sunnuntaille tai keskiviikolle, pirauta kilpailujaoston vetäjälle eli Markulle (Kovala). Puh: nollaneljänolla 5316786.

 

Pari kuvaa osasta pihatalkoojengiä: