Vuokraustoiminta

Vuokraustoiminta

Ala-Ounasjoen Erästäjät ry:n toimitalo sijaitsee Rovaniemen Nivankylässä, Ounasjoen länsipuolella, Erästäjäntiellä  pieni_toimitalo

Uusittu, suurkeittiökoneet sisältävä keittiö

Uusittu, suurkeittiökoneet sisältävä keittiö

Tilava ja laadukas toimitalo on rakennettu 1984, ja vuonna 2003 taloon tehtiin keittiölaajennus. Tilavan salin (n. 100 henkilöä) lisäksi talosta löytyy viihtyisä takkahuone sekä tilava saunaosasto.Vasta laajennettu ja uudistettu keittiö on juhlien järjestäjälle oikea unelma, huippunykyaikaiset keittiökoneet sekä todella tilava ja toimiva tila, sekä ruokailuastiaston 100 henkilölle.
 pieni_sali Toimitalon saliin sopii suurempikin joukko istumaan ja nautiskelemaan erilaisten trofeiden, täytettyjen eläinten sekä metsästysaiheisten valokuvien ja taideteosten luomasta ainutlaatuisessa tunnelmasta.
Toimitalon viihtyisän ja valaistun pihan kruunaa uusi tilava kota, jossa on isommallakin seurueella mukava istuskella nuotion loisteessa ja vaikkapa laittaa ruokaa avontulen taianomaisessa hohteessa.  pieni_kota_ulkoa
.
Luonnollisesti vuokraan sisältyy polttopuut saunaan sekä kotaan. Saunan käytöstä peritään erillinen maksu.
pieni_kota_sisus Jos olet kiinnostunut toimitalon vuokrauksesta, tai etsit edullista, toimivaa ja samalla eksoottista juhlien pitopaikkaa, ota yhteyttä toimitalon isäntään, ja sovi näytöstä. Talo on erittäin suosittu, joten varaudu tärkeisiin juhliisi jo mielellään vuotta ennen ottamalla yhteyttä isäntään, ja neuvottelemalla vapaasta ajankohdasta ja vuokran hinnasta.Vuokran hinta räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, ja riippuu tarvittavista lisävarusteista, ajasta sekä sovittavista loppusiivouksista.

Huom! Saunan käytöstä veloitetaan erillinen maksu.

Ota reilusti yhteyttä,  mieluimmin klo 17:00 jälkeen puh: 040-7214649

Varausmaksu 150€